Casetă tehnică

LAMILUX Heinrich Strunz Holding GmbH & Co. KG
Zehstraße 2
95111 Rehau / Germania
Telefon: +49 (0) 9283 / 595 0
Telefax: +49 (0) 9283 / 595 290
E-Mail: information@lamilux.de
Internet: www.lamilux.ro

Administratori cu drept de reprezentare: Dr. Heinrich Strunz (președinte), Alexander Strunz, Dr. Dorothee Strunz, Johanna Strunz

Instanță de înregistrare: Hof
Nr. de înregistrare în Registrul Comerțului: HRA 106

Număr de înregistrare în scopuri de TVA în conformitate cu § 27 a Legii privind TVA: DE 132946965

Responsabil pentru conținut în conformitate cu § 55 par. 2 RStV (Codul German al audiovizualului): Dr. Heinrich Strunz (președinte), Alexander Strunz, Dr. Dorothee Strunz, Johanna Strunz (Adresa ca mai sus)

Precizări legale

Răspundere pentru conținuturi

Dorim să precizăm că orice conținut al paginii noastre de internet a fost elaborat cu cea mai mare diligență. Nu preluăm însă răspunderea pentru gradul de actualitate, corectitudine, caracterul complet sau calitatea informațiilor puse la dispoziție.  Ne rezervăm în mod explicit dreptul de a modifica, șterge sau completa anumite părți sau întregul conținut al paginilor noastre fără anunț prealabil.

Trimiteri și linkuri externe

În măsura în care oferta noastră cuprinde linkuri spre siteuri web externe sau conținuturi străine, precizăm că nu putem influența în vreun fel structura acestora. Răspunderea exclusivă în acest sens revine furnizorului extern al acestor conținuturi. Noi nu le verificăm în mod regulat, în cazul în care apar conținuturi ilegale sau ofensatoare ne vom ocupa de ștergerea lor imediat după ce luăm cunoștință de ele.

Legislația în domeniul drepturilor de autor/al etichetării

Conținuturile publicate de către noi se supun legislației germane în domeniul drepturilor de autor/etichetării. Toate drepturile asupra conținuturilor postate ne revin nouă respectiv licențiatorilor.  Multiplicarea sau utilizarea unor astfel de conținuturi necesită în orice caz acordul nostru prealabil.

Instrucțiuni legate de conformitatea cu CCG

Forma de masculin utilizată pe această pagină de internet include bineînțeles și forma de feminin. Pentru o mai bună lizibilitatea a textului se renunță la utilizarea ambelor genuri.