Grupul LAMILUX Heinrich Strunz

Bogăția ideilor și gândirea creativă au fost dintotdeauna combustibilul dezvoltării întreprinderii la Grupul LAMILUX Heinrich Strunz. Mișcați de spiritul inovator și de estimarea cu succes și vizionară a piețelor și șanselor activăm în calitate de întreprindere mijlocie în slujba clienților noștri de pe întreg mapamondul în domeniile comerciale LAMILUX Luminatoare și LAMILUX Compozite.

Elementul definitoriu al mărcii noastre: un nivel înalt de cunoștințe de specialitate în branșă precum și un portofoliu larg de produse bazate pe experiență și prezență în calitate de producător pe piață de peste 60 de ani.  În calitate de partener în proiecte de toate dimensiunile reacționăm în mod flexibil, eficient și competent la solicitări individuale.

Condusă în familie și acționând la nivel internațional

În calitatea de întreprindere de familie condusă de cea de a treia generație simțim că suntem obligați să acționăm cu răspundere în activitatea noastră antreprenorială. Acest lucru înseamnă o gândire pe termen lung, anticipativă în direcția unei creșteri economice solide, a unui climat de încredere și transparență în relația cu clienții, furnizorii și lucrătorii noștri, precum și a unei utilizări conștiente a resurselor noastre naturale.